Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2013

Ο Γιώργος Χατζηκυριάκος και τα Τρία Πνεύματα των Χριστουγέννων


Αυτό το Δεκέμβρη ο Γιώργος Χατζηκυριάκος, συγγραφέας της σειράς νεανικής φανταστικής λογοτεχνίας “Το Τραγούδι του Χρόνου” θα κάνει τρεις εμφανίσεις, όσες και των φαντασμάτων από τον Χριστουγεννιάτικο Ύμνο” του Κάρολου Ντίκενς, αφιερωμένες στη λογοτεχνία και τα Χριστούγεννα.


Το Πνεύμα των Περασμένων

Στα πλαίσια της εκδήλωσης “Βικτωριανά Χριστούγεννα” που διοργανώνουν οι εκδόσεις Ars Nocturna στο βιβλιοπωλείο τους, ο Γιώργος Χατζηκυριάκος θα μιλήσει για τον Κάρολο Ντίκενς, τις χριστουγεννιάτικες ιστορίες του και την διασημότερη ιστορία φαντασμάτων (A Christmas Carol) που συμπληρώνει φέτος 170 χρόνια από την έκδοση της.

Σάββατο 21/12/13
6μ.μ.
Λέκκα 23-25
Αθήνα


To Πνεύμα των Τωρινών

Ο Γιώργος Χατζηκυριάκος θα βρίσκεται και πάλι στο βιβλιοπωλείο των εκδόσεων Ars Nocturna αυτή τη φορά μαζί με τον Κωνσταντίνο Τσουρέκη, όπου θα μιλήσουν για την αληθινή ιστορία των Χριστουγέννων, τους σκοτεινούς μύθους και τις ξεχασμένες δοξασίες, την προέλευση των εθίμων και την αληθινή ταυτότητα του Σάντα Κλάους.

Δευτέρα 23/12/13
8μ.μ.
Λέκκα 23-25
Αθήνα

Το Πνεύμα των Μελλούμενων

Η τρίτη και τελευταία εμφάνιση του συγγραφέα θα γίνει στο καφέ-μπαρ Απέριττο στον Πειραιά όπου θα γίνει η παρουσίαση του νέου του βιβλίου “Το Ρολόι του Κόσμου”, το δεύτερο μέρος της σειράς φαντασίας “Το Τραγούδι του Χρόνου”. Για τη νέα περιπέτεια του Λουκά και της Φωτεινής, τη Νοέλα και το Χρόνο, θα μιλήσει η συγγραφέας και βιβλιοκριτικός Ευριδίκη Αμανατίδου.

Κυριακή 29/12/13
8μ.μ.
Πραξιτέλους 168
Πειραιάς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου