Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2013

Το νέο βιβλίο του Τραγουδιού κυκλοφόρησε!!!

Ναι, καλά διαβάσατε. Μπορεί να πέρασε πολύς καιρός από την κυκλοφορία της Χώρας των Χαμένων Ευχών, μπορεί τα προηγούμενα Χριστούγεννα εσείς που περιμένατε τη συνέχεια του Τραγουδιού να απογοητευθήκατε, όμως φέτος είμαστε και πάλι μαζί. Ο Δεκέμβριος ήρθε, η Νοέλα άνοιξε και πάλι τις πύλες της και ένα δώρο καταφθάνει από τον μαγεμένο Αλλόκοσμο: είναι το Ρολόι του Κόσμου, το δεύτερο μέρος της ιστορίας το Τραγούδι του Χρόνου με πρωταγωνιστές το Λουκά και τη Φωτεινή, τα αδελφάκια που γνωρίσατε στο πρώτο βιβλίο της σειράς. Οι δυο τους είναι και πάλι εδώ, μαζί με τον Τόμας, τον Θινκλ, τον Λέιλακ και τον Ολέντζερο μαζί με παλιούς και νέους χαρακτήρες για να ταξιδέψουν σε περισσότερα μαγικά μέρη στα βάθη της Νοέλα. Εσείς δεν έχετε παρά να τους ακολουθήσετε στην ατελείωτη περιπέτεια τους όπως αυτή εξιστορείται στις 327 σελίδες του νέου μας βιβλίου.
Την επιμέλεια του βιβλίου ανέλαβαν οι συγγραφείς και μέγιστοι υποστηρικτές της ελληνικής λογοτεχνίας του Φανταστικού (και πάνω από όλα καλοί μου φίλοι) Λευτέρης Κεραμίδας και Ευθυμία Δεσποτάκη ενώ το εξώφυλλο σχεδίασε ο βραβευμένος Νίκος Δεληγκάρης που αποτύπωσε με άνεση τόσο το μαγικό όσο και το επικό στοιχείο της ιστορίας του Τραγουδιού στην θαυμαστή εικόνα. Μεγάλη ήταν επίσης η βοήθεια της συγγραφέα και εικονογράφου Μαριλένας Μέξη, η οποία, όπως θα θυμάστε, είχε ζωγραφίσει στο παρελθόν άλλη μια όμορφη εικόνα για τη Χώρα των Χαμένων Ευχών. Σε αντίθεση με το πρώτο βιβλίο της σειράς, το Ρολόι του Κόσμου, παρόλο που εκδόθηκε σε έντυπη μορφή, δεν θα κυκλοφορήσει στα βιβλιοπωλεία της χώρας αλλά στο ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο του lulu ενώ μετά από μερικές βδομάδες θα είναι διαθέσιμο και στη σελίδα του Amazon.
 Για να αποκτήσετε το Ρολόι του Κόσμου μπορείτε πολύ απλά να το αγοράσετε με τη χρεωστική ή την πιστωτική σας κάρτα ή και μέσω Paypal συμπληρώνοντας τη διεύθυνση και τον αριθμό της κάρτας σας στο checkout της lulu. Μπορείτε να το κάνετε ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ στιγμή της μέρας πατώντας στην πάνω εικόνα δεξιά (Το Ρολόι του Κόσμου) που θα σας βγάλει κατευθείαν στη σελίδα του προϊόντος με τις πληροφορίες γύρω από αυτό. Η διαδικασία είναι πολύ απλή αν και θα πρέπει να περιμένετε μία με δύο εβδομάδες μέχρι να σας στείλουν το αντίτυπο σας από... τη Νοέλα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου