Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2011

Angels we have heard on high

Ο Δεκέμβρης ήρθε!
Το βιβλίο έφυγε για το τυπογραφείο!
Δεν ξέρω για ποιο από τα δύο να χαρώ πιο πολύ. Κάθε χρόνο αυτή η μέρα με κάνει χαρούμενο και ελπίζω να συμβαίνει το ίδιο για πολλά χρόνια ακόμα. Όμως φέτος είναι διαφορετικά από πέρυσι και κάθε πέρυσι. Παρ΄ότι ο κόσμος ολισθαίνει προς το χάος και μία είδηση είναι χειρότερη από την άλλη, για σήμερα κανείς και τίποτα δεν θα μου στερήσει την ευτυχία της χθεσινής ανακοίνωσης στη σελίδα των Βορειοδυτικών:

"Αποκαλυπτήρια για το εξώφυλλο του νέου μας βιβλίου, που σήμερα έφυγε για το τυπογραφείο. Το Τραγούδι του Χρόνου είναι ένα μαγικό παιδικό-εφηβικό μυθιστόρημα και παράλληλα η πρώτη μας έκδοση στο χώρο του φάνταζυ.

Ο πρωτοεμφανιζόμενος Γιώργος Χατζηκυριάκος έρχεται στη συντροφιά των βορειοδυτικών και ελπίζουμε να μείνει μαζί μας για πολλά βιβλία ακόμα."


Η συνέχεια στις επόμενες μέρες όπου το Τραγούδι θα έχει περάσει το τελικό στάδιο της έέκδοσης. Στέλνω τις ευχές μου σε όλους σας για έναν καλό και ελπιδοφόρο χειμώνα. Ιδιαίτερες ευχαριστίες στους φίλους που μοιράστηκαν μαζί μου αυτή χαρά και το έδειξαν στο facebook.
Να είστε όλοι καλά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου