Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2010

Καλή εσπέρα Άρχοντες / God bless you Merry Gentlemen

Πριν από τρία χρόνια ξεκίνησα να γράφω μια περιπέτεια που διαδραματιζόταν σε κάποιον άλλον κόσμο. Έναν κόσμο φανταστικό, μυστήριο και αλλόκοτο, έναν κόσμο όπου τα Χριστούγεννα δεν τελείωναν ποτέ. Γνώριζα λίγα για εκείνο το μακρινό μέρος, μοναχά αυτά που ήθελε το ίδιο να μου αποκαλύψει. Ένα πράγμα μόνο γνώριζα καλά, και αυτό ήταν το όνομα του: λεγόταν Νοέλα.
Πολλά άλλαξαν από τότε που ξεκίνησα να γράφω την περιπέτεια και ίσως πιο πολύ από όλα η ίδια η περιπέτεια. Απέκτησε διαφορετική έκταση, ύφος και νόημα, ώσπου έγινε η αρχή ενός μεγάλου ταξιδιού και μιας ατέλειωτης ιστορίας. Μιας ιστορίας που δεν ήταν εύκολο να μπει σε τάξη και να ολοκληρωθεί, πόσο μάλλον να βρει ανταπόκριση, όταν αποφάσισε να πάρει το δρόμο προς την έκδοση, όπως οι ιστορίες που έχουμε αγαπήσει.
Ωστόσο βρέθηκε ανταπόκριση. Όχι μόνο στο θέμα της έκδοσης αλλά και πριν από αυτό, όταν φίλοι και γνωστοί ζήτησαν να διαβάσουν την ιστορία. Τώρα πια είναι αρκετοί εκείνοι που γνωρίζουν για τον κόσμο της Νοέλα και επιθυμούν να την εξερευνήσουν μαζί με το Λουκά και τη Φωτεινή, τους ήρωες του βιβλίου.
Για το λόγο αυτό και επειδή θα καθυστερήσει η έκδοση του βιβλίου, ανοίγω αυτό το blog για την υποστήριξη της σειράς "Το Τραγούδι του Χρόνου", μιας διαφορετικής χριστουγεννιάτικης ιστορίας που εύχομαι να καταφέρει να "τραγουδήσει" και στις δικές σας καρδιές. Σε αυτή τη σελίδα (που βρίσκεται ακόμα υπό κατασκευή) θα μπορείτε να ενημερώνεστε για την πορεία του βιβλίου και να μάθετε διάφορα σχετικά με τον κόσμο και την ιστορία.


Sing, sing, sing a song of sadness
that they are so long gone
Bring, bring, bring a ray hope
and the courage to go on

1 σχόλιο: